Skip to content

Statafel Basic (blad 85cm)

8.95

Op zoek naar een functionele en kwalitatieve statafel? Met een diameter van 85 cm en een hoogte van 107 cm biedt deze statafel voldoende ruimte voor gasten om comfortabel te staan en te genieten van hun drankjes en hapjes.

Het inklapbare ontwerp maakt het gemakkelijk om de tafel op te zetten en op te bergen, waardoor het een ideale keuze is voor evenementen waar ruimte-efficiëntie essentieel is. Of het nu gaat om een ​​bruiloftsfeest, een zakelijk evenement of een informele bijeenkomst. Wilt u een hoes om de statafel? Dat kan. Zowel onze stretchhoezen als de hoezen met strik kunnen om deze statafel heen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze statafel duurzaam en stevig, terwijl het strakke ontwerp naadloos past bij verschillende decorstijlen. Bovendien maakt het gemakkelijk te reinigen oppervlak het onderhoud een fluitje van een cent, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van je evenement en minder tijd hoeft te besteden aan opruimen.

Vaak samen gehuurd:

Woensdag 28 februari Eerder gesloten

Vanwege een personeelsuitje zijn wij woensdag 28 februari vanaf 13:30 uur gesloten. Bestellingen kunnen via onze website geplaatst worden.