Skip to content

Bistro Set Wit (4 stoelen en 1 bistrotafel 60×80)

16.00

Op zoek naar een elegante en functionele set voor jouw volgende feest of evenement? De Bistro Set Wit is een perfecte keuze! Deze set bestaat uit een prachtige bistrotafel van 60×80 cm en vier stijlvolle witte stoelen, waardoor het een geweldige aanvulling is op elke feestelijke gelegenheid.

Of je nu een bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsevenement organiseert, deze bistro set is perfect geschikt voor allerlei gelegenheden. Het slanke ontwerp geeft een klassieke uitstraling en past in vrijwel elke setting, van informele bijeenkomsten tot formele diners.

De Bistro Set Wit is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. De tafel en stoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen de meeste weersomstandigheden. Hierdoor kun je de set zowel binnen als buiten gebruiken, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en het thema van het feest.

Kortom, als je op zoek bent naar een set die zowel elegant als praktisch is, dan is de Bistro Set Wit de perfecte keuze voor jou. Aarzel niet en maak jouw feest of evenement compleet met deze prachtige bistro set!

Woensdag 28 februari Eerder gesloten

Vanwege een personeelsuitje zijn wij woensdag 28 februari vanaf 13:30 uur gesloten. Bestellingen kunnen via onze website geplaatst worden.