GEBRUIKSAANWIJZING POPCORNAPPARATUUR
Zet de schakelaar “Kettle Heat”aan.
Wacht tot de pan warm is. Het lampje van de “Kettle Heat”is dan uit.
Zet daarna de schakelaar “Agigator” aan.
Dit is het roerwerk in de pan. LET OP!!!!! Schakel het roerwerk nooit in voordat de pan warm is!!!!
De pan is nu warm en het roerwerk draait.
Til de deksel van de pan omhoog en vul de pan nu met een klein bodempje olie van ongeveer 1 mm, 3 ounce of 84 gram popsuiker en 6 ounce of 128 gram mais.
Plaats de deksel weer op de pan.
Na ongeveer 5 minuten hoort u de maiskorrel als het ware gaan ontploffen.
Na korte tijd wordt de pan te klein voor de gepofte mais en gaat de deksel omhoog.
De verse popcorn valt in de vitrine.
Als het knallen afgelopen is moet de deksel omhoog gedaan worden en de pan met behulp van het handvat worden gekanteld.
Hierna de pan met behulp van de houten spatel snel leeg scheppen. Hierna de pan omhoog doen en de procedure herhalen.
Laat het roerwerk in de pan nooit draaien terwijl er niet in de pan gebakken word.
Als u klaar bent met bakken, kunt u de pan uitkoken door wat water in de pan te doen dit even te laten koken. Gebruik geen reinigingsmiddelen voor de binnenkant van de pan.
De vitrine kunt u met een gewoon reiningsmiddel schoon maken.