Skip to content

Ponte Villoni Prosecco Spumante Rosato (per doos van zes flessen)

39.87

De wijn is lichtgeel met soms een flits groen, met een medium-body en heerlijk op elkaar afgestemde smaken van licht fruit. Rijke mousse, het lijkt wel een ‘methode traditionelle’! Geuren van appel en peer.

Wijnomschrijving

Prosecco Ponte Villoni is een heerlijke mousserende wijn uit Italië. Deze fijne bubbel is een Extra Dry maar heeft niet te veel zuren. De Ponte Villoni Prosecco is een heerlijke frisse Prosecco met veel fruit en een hele prettige afdronk. Na de oogst halverwege september worden de druiven van de wijngaarden naar de Abbazia, de naar een oud Benedictijns klooster vernoemde winery gebracht, waar een koude persing voor zo veel mogelijk smaakbehoud wordt toegepast. Leuk weetje: de druivensteeltjes en schillen worden apart gehouden en gebruikt voor de productie van Grappa. De eerste vergisting vindt plaats in open tanks, de tweede na toevoeging van gist en een beetje suiker wordt gecontroleerd in speciaal gebouwde, hermetisch gesloten tanks om de belletjes in de wijn te behouden.

 

Afmetingen 30.5 × 21.2 × 36.8 cm

BEREIKBAARHEID KONINGSDAG

Tijdens Koningsdag zijn wij bereikbaar voor storingen van 08:00 uur tot 14:00 uur op telefoonnummer: 06 34 21 75 21. Wij wensen iedereen een hele fijne en gezellige Koningsdag!