Skip to content

Tafelvork Hammered 21 cm (zakje van 10 stuks)

2.63

Voeg een vleugje elegantie toe aan uw tafelsetting met de Iseo tafelvork, ontworpen door de getalenteerde Nick Holland. Deze prachtige vorken combineren eigentijds design met tijdloze klasse, waardoor ze perfect zijn voor allerlei soorten evenementen.

Onze verhuur van de Iseo tafelvork is beschikbaar per set van 10 stuks, waardoor u eenvoudig de benodigde hoeveelheid kunt kiezen voor uw gasten. Bovendien zijn de afwaskosten inbegrepen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over schoonmaken na afloop van uw evenement.

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (Inox 18/0), bieden deze vorken duurzaamheid en betrouwbare prestaties. De gehamerde afwerking geeft de vorken een unieke textuur, terwijl de gepolijste, glanzende coating een luxueuze uitstraling toevoegt aan elke tafelsetting.

Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsbijeenkomst of informeel diner, de Iseo tafelvork voegt een vleugje stijl toe aan elke gelegenheid. Reserveer vandaag nog en laat uw gasten genieten van de perfecte combinatie van elegantie en gebruiksgemak.

BEREIKBAARHEID KONINGSDAG

Tijdens Koningsdag zijn wij bereikbaar voor storingen van 08:00 uur tot 14:00 uur op telefoonnummer: 06 34 21 75 21. Wij wensen iedereen een hele fijne en gezellige Koningsdag!