Skip to content

Dessertmes Hammered (zakje van 10 stuks)

3.20

Voeg eenen vleugje elegantie toe aan uw dessert met het Iseo dessertmes, ontworpen door de talentvolle Nick Holland. Dit prachtige mes combineert eigentijds design met tijdloze klasse, waardoor het een essentieel stuk is voor elke desserttafel.

Onze verhuur van het Iseo dessertmes wordt aangeboden in sets van 10 stuks, waardoor u gemakkelijk de gewenste hoeveelheid kunt kiezen voor uw gasten. Bovendien zijn de afwaskosten inbegrepen, waardoor u zich na afloop van uw evenement geen zorgen hoeft te maken over het schoonmaken.

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (Inox 18/0), biedt dit mes duurzaamheid en betrouwbare prestaties. De gehamerde afwerking geeft het mes een unieke textuur, terwijl de gepolijste, glanzende coating een vleugje luxe toevoegt aan uw dessertpresentatie.

Of het nu gaat om een formele bijeenkomst of een informeel samenzijn, het Iseo dessertmes voegt een vleugje verfijning toe aan elke gelegenheid. Reserveer vandaag nog en maak van uw dessertmomenten een onvergetelijke ervaring met dit prachtige mes.

color

Zilver

Woensdag 28 februari Eerder gesloten

Vanwege een personeelsuitje zijn wij woensdag 28 februari vanaf 13:30 uur gesloten. Bestellingen kunnen via onze website geplaatst worden.