Skip to content

Dessertlepel Hammered (zakje van 10 stuks)

2.63

Voeg een vleugje elegantie toe aan uw dessertervaring met de Iseo dessertlepel, ontworpen door de getalenteerde Nick Holland. Deze prachtige lepel combineert eigentijds design met tijdloze klasse, waardoor het een essentieel onderdeel is van elke desserttafel.

Onze verhuur van de Iseo dessertlepel wordt aangeboden in sets van 10 stuks, waardoor u eenvoudig de benodigde hoeveelheid kunt kiezen voor uw gasten. Bovendien zijn de afwaskosten inbegrepen, zodat u zich na afloop van uw evenement geen zorgen hoeft te maken over het schoonmaken.

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal (Inox 18/0), biedt deze lepel duurzaamheid en betrouwbare prestaties. De gehamerde afwerking geeft de lepel een unieke textuur, terwijl de gepolijste, glanzende coating een vleugje luxe toevoegt aan uw dessertpresentatie.

Of het nu gaat om een formele bijeenkomst of een informeel samenzijn, de  Iseo dessertlepel voegt een vleugje verfijning toe aan elke gelegenheid. Reserveer vandaag nog en laat uw gasten genieten van een onvergetelijke afsluiting van de maaltijd met deze prachtige lepels.

BEREIKBAARHEID KONINGSDAG

Tijdens Koningsdag zijn wij bereikbaar voor storingen van 08:00 uur tot 14:00 uur op telefoonnummer: 06 34 21 75 21. Wij wensen iedereen een hele fijne en gezellige Koningsdag!