Skip to content

Tafellepel Koper 20,7 cm (zakje van 10 stuks) BESCHIKBAAR VANAF 21-08

3.20

Voeg moderne elegantie toe aan uw tafel met de Orca Tafellepel in de prachtige kleur koper. Met een lengte van 14,5 cm biedt deze vork niet alleen functionaliteit, maar ook een esthetisch element aan uw diner.

Het Orca Tafellepel is een meesterwerk van stijl en vakmanschap, ontworpen om indruk te maken. De koperen afwerking voegt een warme, verfijnde uitstraling toe aan uw eetervaring, waardoor het perfect is voor speciale gelegenheden en feestelijke diners.

Deze tafelvork is zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail en duurzaamheid, waardoor het bestand is tegen langdurig gebruik. Het koperen materiaal is niet alleen elegant, maar ook gemakkelijk te reinigen en te onderhouden.

Of het nu gaat om een formeel dinerfeest, een feestelijk banket of een intiem familiediner, de Orca Tafellepel voegt een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid. Bestel vandaag nog en verrijk uw tafelsetting met deze prachtige koperen vork.

BEREIKBAARHEID KONINGSDAG

Tijdens Koningsdag zijn wij bereikbaar voor storingen van 08:00 uur tot 14:00 uur op telefoonnummer: 06 34 21 75 21. Wij wensen iedereen een hele fijne en gezellige Koningsdag!