Processed with VSCO with a6 preset
Speciaal voor jou
Alles voor jouw evenement.

Bestekken

Bij Broers Verhuur vindt je verschillende soorten bestek in verschillende stijlen; van een Haags lofje tot modern zwart. Ook kun je bij ons terecht voor alle toebehoren voor een buffet, zoals opscheplepels, tangen en slavorken.

Serviezen

Een stijlvol servies? Dat brengt uit zichzelf al de wow-factor mee! Bekijk de verschillende serviezen, om te ontdekken wat past bij jouw gewenste sfeer.

Glazen

Een toost uitbrengen met een groot gezelschap of 50 wijnglazen van hetzelfde formaat? De oplossing is uiteraard om ze te huren!

Biertaps & Barren

Een compleet ingerichte bar inclusief biertaps maakt het organiseren van een bijeenkomst of event een stuk eenvoudiger. We hebben barren in allerlei stijlen, van wit hout tot Basic black.

Meubilair

Je vindt bij ons verschillende meubellijnen voor elk type event. Een borrel met statafels, diner met langgerekte eettafels of toch een grote loungehoek om te relaxen. Bij Broers Verhuur bieden we je alles om jouw event compleet in te richten. De sferen variëren van industrieel tot Beach look. Neem snel een kijkje in het aanbod!

Buffet & Serveerartikelen

Maak je gebruik van buffetten? Dan bieden we uiteraard allerlei buffetten, samen met de serveerartikelen die je nodig kunt hebben.

Linnen

Tafellinnen staat in de basis van de aankleding. Van tafelrok, statafelhoezen, tafellakens tot servetten; we bieden je alles wat je nodig hebt!

Inrichting & Decoratie

Een aangeklede entree, heaters op het terras en kunstplanten voor meer sfeer. Bekijk ons assortiment aan Inrichting & Decoratie voor de aankleding van jouw event.

Keukenapparatuur

Bij Broers Verhuur vind je een uitgebreid aanbod aan keukenapparatuur. Het is mogelijk om gebruik te maken van een op- en afbouw service. Zo wordt keukenapparatuur bezorgd en klaar voor gebruik gemaakt.

Keuken
benodigdheden

Heb je grote pannen nodig? Geen probleem. Je huurt ze eenvoudig bij ons!

Techniek

Een feestelijke bijeenkomst vraagt misschien wel om sfeerverlichting, een geluid set en podium? Je vindt een uitgebreid assortiment in onze webshop. Mocht je meer informatie of advies willen over de aankleding van jouw event, neem gerust contact met ons op!

Verkoopartikelen

Bij de verkoopartikelen vind je biervaten met verschillende volumes. Ben je benieuwd hoeveel liter je nodig hebt? We adviseren je graag op basis van het aantal gasten en type bijeenkomst. 

Vragen? Bel gerust!

Volg je ons al op Social media