Fort Vijfhuizen -7

Bezorg informatie

U kunt er natuurlijk voor kiezen om de materialen bij ons af te halen. Echter is het net zo gemakkelijk om het door ons op de door u gewenste locatie te laten leveren. Middels ons eigen moderne wagenpark leveren wij de materialen graag bij je thuis af.
 
Wij werken met route software, je krijgt op de dag van levering een mail en een SMS met daarin de indicatieve levertijd. De laatste tien minuten voordat de chauffeur met materialen bij je is kan je hem live op de kaart volgen.


Bezorgkosten:
Broers Verhuur levert op iedere plek. De bezorgkosten worden berekend in het offerte traject en zijn afhankelijk van de afstand tot ons bedrijfspand. Voor de regio Haarlem rekenen wij € 40,00 euro bezorgkosten voor het halen en brengen van de materialen. De regio Amsterdam kost, € 75,00. Andere plekken zijn op aanvraag.

Levering van de materialen
Onze materialen staan op rolcontainers. Deze krijgt u in bruikleen van Broers Verhuur. De materialen worden te allen tijde op rolcontainers  geleverd. Op deze manier kun je de materialen die gehuurd zijn makkelijk en snel verplaatsten. De rolcontainers en mogelijke kratten laten wij na levering achter. Op het moment dat wij de spullen weer komen ophalen dienen de gehuurde materialen op dezelfde manier weer verpakt zijn als dat wij ze hebben geleverd. Op deze manier blijft het logistiek proces optimaal.e karren. 
 Kan de levering plaats vinden op een afgesproken tijdstip?

Wij houden in onze planning gelimiteerd rekening met tijdsleveringen. Deze tijdsleveringen kunt u enkel en alleen tegen een meerprijs reserveren via onze online verhuurshop. Onze chauffeurs worden elke dag op de meest efficiënte wijze ingepland en rijden dan een vaste route waar niet van wordt afgeweken. Op het moment dat onze chauffeurs gaan rijden ontvang je een SMS en email met daarin de indicatie van het leveren of ophalen van de materialen. Zo bent u real time up op de hoogte van het tijdstip van levering.

Bent u niet aanwezig wanneer de materialen worden geleverd of opgehaald?

Wellicht kunt instructies achter laten waar de chauffeur van Broers Verhuur de materialen kan neerzetten. Is er een plek in de tuin of carport? Wilt u even gebeld worden van te voren zodat er iemand kan komen, geen probleem!

Brengen jullie de spullen ook naar een bepaalde etage? 
De gehuurde artikelen leveren wij altijd op de begane grond af. Het is wel mogelijk deze naar een bepaalde etage te brengen mits er een lift aanwezig is. Daarnaast moeten gehuurde spullen met kar en al in de lift kunnen en is het niet de bedoeling dat onze chauffeur eerst alle artikelen van de kar af moet halen om deze er boven weer op te plaatsen. Wij zullen geen spullen per trap omhoog of omlaag tilllen. Wanneer dit de bedoeling is verwachten wij dat er door de hurende partij zelf mensen geregeld worden om dit voor ons te doen. 

Vragen? Bel gerust!

Volg je ons al op Social media