Skip to content

Uw evenementen verhuur specialist al meer dan 30 jaar.

Al meer dan 30 jaar de specialist voor uw evenementen en horeca verhuurmaterialen.

Bij ons kun je terecht voor al jouw benodigde verhuurmaterialen; van meubilair, servies, bloemdecoratie tot bestek. In de webshop kun je eenvoudig een bestelling plaatsen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in ons warehouse!

Onze passie

Bij Broers verhuur vind je betaalbare kwaliteit verhuurmaterialen en een zeer enthousiast team. We houden van onze Haarlemse roots en ontdekken de regio. Persoonlijk aandacht en met een grote glimlach producten leveren, dat maakt onze werkdagen geslaagd!

Onze geschiedenis

Broers verhuur is opgericht op 1 april 1968. We hebben inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in de branche. Van origine is Boers verhuur een familiebedrijf, wat inmiddels onderdeel is geworden van de DCRT group. Hiermee hebben we meerdere partners in de horeca & evenementenbranche om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Je bent welkom

We hechten veel waarde aan het persoonlijk spreken en ontmoeten van onze klanten en opdrachtgevers. Je kunt langskomen in ons warehouse voor een kop koffie!

Maak kennis met onze nieuwe meubellijnen. We hebben ons assortiment meubels uitgebreid met o.a. Coastline en Staal.

We willen je graag verrassen met nieuwe verhuurmaterialen, leuke styling ideeën en verschillende sferen. In de webshop vind je allerlei nieuwe meubels. Ben je benieuwd naar onze tips & tricks? We helpen je graag met het vinden van de beste look voor jouw event of bijeenkomst.

We eten met onze… ogen!

Een mooie presentatie zorgt voor de helft van de beleving. Daarom hebben we in de webshop allerlei soorten servies, buffetten en meubels voor een prachtige aankleding voor jouw event of horecazaak. 

De finishing touch is wat ons betreft bloemdecoratie. Een grote eyecatcher en bijpassende tafel bloemdecoratie. Je vindt alles wat je nodig hebt in ons verhuur assortiment!

BEREIKBAARHEID KONINGSDAG

Tijdens Koningsdag zijn wij bereikbaar voor storingen van 08:00 uur tot 14:00 uur op telefoonnummer: 06 34 21 75 21. Wij wensen iedereen een hele fijne en gezellige Koningsdag!