auto

Geschiedenis

Broers verhuur is opgericht op 1 april 1968 dus over ervaring in deze branche hoeft u aan ons niet te twijfelen. Na 33 jaar in de Voorzorgstraat te hebben gezeten en 1 jaar in de Reitzstraat zijn wij per 1 mei 2001 te vinden aan de Izaak Enschedeweg op het industrieterrein de Waarderpolder. 5 jaar op nummer 31 en per 1 juni op nummer 7.

Dit hebben wij gedaan om u als klant optimaal te kunnen bedienen. Broers verhuur is een familiebedrijf dat de laatste jaren wordt geleid door Frank Broers en Rene van Vilsteren. Frank en Rene zijn voortdurend op zoek naar nieuwe artikelen dus als u iets zoekt wat u niet in onze prijslijst kunt vinden vraag het ons dan evengoed misschien kunnen wij u wellicht verder helpen. U kunt bij ons altijd vrijblijvend binnenstappen om een kijkje te nemen en om advies te vragen over wat er zoal komt kijken bij het organiseren van een partij of evenement.

EEN KIJKJE IN ONS MAGAZIJN

Hier ziet u ons afhaalpunt. De spullen staan klaar op een kar zodat deze gemakkkelijk in te laden zijn wanneer u bijvoorbeeld het komt ophalen.

Hier ziet u hoe alles op karren staat zodat het afleveren voorspoedig verloopt.

Alles staat netjes opgeslagen klaar voor transport

voor1
midden1
midden1 (1)
achter1