Skip to content
Kromhouthal
Al meer dan 30 jaar
Jouw specialist voor evenementen en horecaverhuur materialen
Minckelersweg 20
Wij gaan verhuizen!
Per 1 februari Minckelersweg 20, Haarlem

Meubilair

Je vindt passende meubels voor jouw event of bijeenkomst in onze uitgebreide verhuurwebshop. Het ruime assortiment, heeft meubilair in allerlei stijlen en sferen. Van houten loungebanken, langgerekte dinertafels tot stalen bartafels, je bekijkt en reserveert het direct in de webshop.

Servies voor iedere gelegenheid

Maak sfeer met stijlvol serviesgoed. In onze collectie vindt je serviesgoed voor iedere gelegenheid. Van klassiek wit tot trendy stoneware.

Bloemwerk

Elegant, uitbundig kleurrijk, ingetogen chic, klassiek of romantisch. Onze bloemstylisten maken in onze eigen bloembinderij allerlei soorten bloemdecoratie. Naast tafeldecoratie maken zijn ook eyecatchers waarmee in de ruimte meteen een statement wordt gemaakt.

Vele variaties in bestek.

Bij servies hoort natuurlijk ook bestek. Je kunt verschillende soorten bestek & toebehoren bij ons huren. Voor liefhebbers van een moderne look hebben we ook een compleet zwarte collectie.

Populaire verhuur producten

Uw event compleet aangekleed en gestyled?

Onze collega’s van DCRT Concepts & Event Styling helpen u graag! Met meer dan 16 jaar ervaring in styling en aankleding van de meest uiteenlopende evenementen uw partner voor een evenement. Ze verzorgen met een grote glimlach originele maatwerk concepten voor de juiste mood!